Reishandboek Tanzania Paul De Waard

ISBN:

Published: 1999

Paperback

303 pages


Description

Reishandboek Tanzania  by  Paul De Waard

Reishandboek Tanzania by Paul De Waard
1999 | Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, ZIP | 303 pages | ISBN: | 7.29 Mb

Voor Tanzania, met als belangrijkste buren Kenia, Zambia en Mozambique, is de toeristische belangstelling groeiende. Terecht, want de vakantieganger die ruimte en natuur in zijn pakket wenst komt in een schitterend land met een 800 kilometer langeMoreVoor Tanzania, met als belangrijkste buren Kenia, Zambia en Mozambique, is de toeristische belangstelling groeiende. Terecht, want de vakantieganger die ruimte en natuur in zijn pakket wenst komt in een schitterend land met een 800 kilometer lange kust, met een rijke flora en fauna (buffel, olifant, leeuw, luipaard, neushoorn) en honderden soorten vogels.

De beklimming van de Kilimanjaro, Afrikas hoogste berg, een bezoek aan de Ngorongorokrater, Zanzibar en Dar es Salaam, kennismaken met de Masai en de overige 120 stammen en trekken door het National Park Serengeti of het Selous wildreservaat zijn enkele van de hoogtepunten van Tanzania.Dit reishandboek is een uitstekende leidraad over de historie en de nationale parken en biedt informatie over een keur van praktische zaken, die het reizen door Tanzania tot een ware belevenis maakt.Elmar reishandboeken zijn ideaal voor de breed geïnteresserde reiziger.

Behalve een schat aan achtergronden vindt de reiziger in dit boek vooral veel praktische informatie. Bij elke belangrijke plaats staan enkele overnachtingsmogelijkheden, klimaatgegevens en informatie over vervoer. Elmar reishandboeken: voorbereid op reis.- Achtergronden: geschiedenis, cultuur, natuur, bevolking- Praktische informatie: o.a.

accomodatie, vervoer, douanebepalingen en geld- Bezienswaardigheden- Uitgebreide woordenlijst en register- Duidelijke kaartjes en plattegronden- Prachtige kleuren- en zwartwitfotosEnter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Reishandboek Tanzania":


hottest-hairstyles.com

©2010-2015 | DMCA | Contact us