DOOS Do van Ranst

ISBN:

Published:

Paperback

256 pages


Description

DOOS  by  Do van Ranst

DOOS by Do van Ranst
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, RTF | 256 pages | ISBN: | 6.72 Mb

Bekroond auteur Do Van Ranst staat bekend om zijn originele en intrigerende jeugdromans. Deze omnibus bevat drie meeslepende verhalen over verlies, familie, vriendschap en volwassen worden.Omnibus bevat:1. BoomhuttentijdOp veertienjarige leeftijdMoreBekroond auteur Do Van Ranst staat bekend om zijn originele en intrigerende jeugdromans. Deze omnibus bevat drie meeslepende verhalen over verlies, familie, vriendschap en volwassen worden.Omnibus bevat:1.

BoomhuttentijdOp veertienjarige leeftijd stapt Thomas uit het leven. Iedereen in huis gaat op een andere manier met dat verlies om. Moeder vecht tegen de slaap, bekijkt fotos en leest de boeken die hij las. Vader werkt achteraan in de tuin de waarheid weg. Tim is nog maar zes en probeert het te begrijpen.

En Lies zoekt en vindt de waarheid, want zij sprak met Robin, Tims beste vriend.2. Mijn bed is een bootTijs heeft het moeilijk. Hij kan het niet vinden met de nieuwe vriend van zijn moeder. Het nieuwe kind dat ze verwacht, is in zijn ogen een indringer.

Tijd voor en lang gesprek met zijn moeder over nu en vooral vroeger.3. Mijn hondenjongenDe zestienjarige Bloem verhuist samen met haar moeder naar hun droomhuis aan zee. Ze wordt er verliefd op Karel, en nukkige, ietwat sombere jongen die vroeger in het huis aan zee woonde en beter met honden dan met mensen opschiet. Een verhaal over sluimerende liefde en de mooie en minder mooie momenten van vriendschap.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "DOOS":


hottest-hairstyles.com

©2010-2015 | DMCA | Contact us